HREN

Tvrtka

Tvrtka Pronig specijalizirana je za izradu proizvoda od nehrđajućeg čelika, a s 30 godina iskustva i stalnim ulaganjem u nove tehnologije svrstava se u sam vrh.

Tvrtka Pronig specijalizirana je za obradu i izradu proizvoda od nehrđajućeg čelika (inox) sa 30 godina iskustva. Trenutno broji 15 zaposlenih u 1200 m² radnog natkrivenog prostora. Proizvodi koji izrađuje zahvaćaju područje brodogradnje, prehrambene i građevinske industrije. Stalnom tendencijom povećanja kvalitete i zadovoljstvom kupaca tvrtka konstantno ulaže u obrazovanje zaposlenika i nove tehnologije.



Kako bi se održala visoka razina tvrtka održava suradnju sa Fakultetom strojarstva i brodogradnje, Centrom za transfer tehnologije i Tehničkom školom Zadar. Posebna pažnja se pridaje praćenju trendova i razvoju proizvoda koji za rezultat imaju veću kvalitetu proizvoda i smanjenje vremena proizvodnje. Snaga tvrtke Pronig su njeni zaposlenici sa dugogodišnjim radom iskustvom u istoimenoj tvrtki, te 30 godina rada na području nehrđajućeg čelika.

S obzirom na dugogodišnji rad i iskustvo svih zaposlenih tvrtka je izrazito fleksibilna pri izradi novih proizvoda. Svaki proizvedeni dio prvotno je razrađen od strane inženjera, praćen tijekom proizvodnje i naposljetku pregledan i odobren od strane istih. S obzirom na takav način planiranja i izradu postiže se visoka kvaliteta proizvoda, škart je sveden na minimum, te je smanjena mogućnost pogreške.